Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Φόρμες Επικοινωνίας

Όταν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ή/και να προχωρήσουν σε δοκιμαστική χρήση των προϊόντων μας, αποστέλλουν το αίτημα τους μέσω σχετικής φόρμας, στην οποία συμπληρώνουν στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, επωνυμία επιχείρησης.

Newsletter

Oι χρήστες που επιθυμούν να ενημερώνονται για τα νέα και τις προσφορές της UNISUPPORT, μπορούν να εγγράφονται στο newsletter μας, παρέχοντάς μας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

H UNISUPPORT δεν διαβιβάζει, ούτε γνωστοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους, εκτός εάν κάτι τέτοιο απαιτηθεί από το νόμο.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται βάσει του σκοπού για τον οποίον έχουν συλλεγεί.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Από ποιους τρίτους λαμβάνουμε δεδομένα